Les meves receptes anticàncer

Alimentació i vida anticâncer. Dra. Odile Fernández Martínez


zoomable

Origen:

Urano

Les meves receptes anticàncer

Alimentació i vida anticâncer. Dra. Odile Fernández Martínez

Libro
Ref: L025
Disponibilidad:
20.00 € IVA incluído
uds.
-
+
Entrega: 48 a 72 horas


Què pot fer el pacient de càncer per contribuir a la seva curació? Odile Fernández, un metge de família que el 2010 va superar un càncer d'ovari amb metàstasi, respon a aquesta pregunta en un llibre nascut de la seva pròpia experiència. Què és el càncer? Per què es produeix? És possible revertir el procés? Com influeix la dieta?
 Donada l'estreta relació que existeix entre el càncer i l'alimentació, la doctora Fernández dedica bona part del llibre a explicar per què alguns aliments afavoreixen la proliferació de cèl · lules malignes, com el sucre, i quins en canvi poden prevenir i fins i tot revertir el procés de la malaltia, com la ceba o els cítrics. 
Però també aborda altres els aspectes que tenen relació amb la malaltia, des dels utensilis apropiats per cuinar fins l'eficàcia de les teràpies alternatives o les increïbles possibilitats que ens ofereixen les plante. El resultat és una obra tan accessible com rigorosa, molt propera al lector espanyol, imprescindible en una època en què, per desgràcia, el càncer arriba a les proporcions d'epidèmia .

  • Tapes dures
  • 544 págines
     

 

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/pamiesvitae.com/module/QuPages/src/QuPages/View/Helper/QuPages.php on line 367